Empatis logo

Empatis

Programul de funcționare

Str Vitejilor 12-14, Iasi, Iasi, 700407

Consultatii

Organizator

Despre noi

Consiliere parenting, babywearing, siguranta auto copii, alaptare, dezvoltare personala, cursuri si seminarii

Programul de funcționare

Politica de anulare

Recenzii

52 recenzii
 • Iftimie Madalina·

  O persoana foarte calda si draguta! Bebe a fost foarte relaxat si s-a bucurat de experienta. Ne-a raspuns la îngrijorări si a explicat foarte bine ce a fost nevoie😀😀

 • Elena·

  Foarte, foarte, foarte iscusita, blândă si bună este Ioana!
  Mulțumim din suflet! ♥

 • Diana·

  Am intalnit cea mai blanda persoana din lume la sedinta de terapie craniosacrala. Atat eu cat si bebelusul meu am plecat incantati de acolo.

 • Olivia·

  Foarte placut surprinsa! Ma bucur ca am luat decizia de a programa o vizita! Este o persoana foarte deschisa, comunicativa, amuzanta si profi! Eu si bebe ii multumim!

 • Olivia·

  Am avut o programare pentru a ajusta un marsupiu. Foarte multumita sunt de serviciile primite si cu siguranta voi reveni in caz de nevoie.
  Multumesc, Empatis! 🥰

 • Ioana Mihaela·

  Am pasit pentru prima data la empatis in cautarea unui carucior pentru bebelina ce urma sa vina, era a doua vizita din viata noastra intr.un magazin de specialitate si eram total debusolati. Am primit o sumedenie de sfaturi utile din partea Tatianei, desi achizitia nu am facut.o de la ei. ( nu comercializau modelul dorit) .Am fost extrem de placut surprinsa sa aflu ca mai sunt astfel de oameni care iti pot oferi sfaturi pratice, indrumare si nu neaparat pentru scop de vanzare. Ulterior am revenit cu bebe pentru terapie cu Ioana. Pur si simplu Ioana reuseste sa ne redea linistea, si fiecare sedinta ne aude un boost de incredere pentru mai departe.
  Cu ajutorul fetelor am descoperit si sistemele de purtare, care s.au dovedit a fi de real succes pentru bebelina noastra. Va recomand cu drag sa le calcati pragul cand aveti nevoie de un sfat, iar lor le multumim ca exista, ca ne usureaza adaptarea, si ca ne raspund la intrebari.

Afișează toate recenziile

Adresă

Crește-ți brandul cu Setmore